Imunitate

Soul Rain conține un amestec sinergic din seminte presate la rece de ulei din semințe de chimen negru, ulei din semințe de zmeură neagră , ulei din semințe de struguri chardonnay si D-Ribose. Beneficiile pentru sănătate ale acestor semințe au fost studiate pe scară largă in lume și s-au dovedit a fi atât de eficiente încât compușii lor sunt folosiți ca medicamente naturiste în Europa si chiar intreaga lume

Matuzalem este un produs cu molecule stem vegetale ce sunt absorbite de organism la nivel celular, mareste rezistenta organismului in cazul oboselii si impiedica pe cat posibil aparitia anumitor simtome de boala in organism, a celulelor bolnave, degenerarea celulara fiind incetinita.

Combinatia cu Siberian Power este recomandata pentru sustinerea unui sistem imunitar eficient, cresterea energiei organismului, calitatea vietii si un stil de viata sanatos ce ne permite sa facem fata situatiilor de stres, si altor factori nocivi intalniti in viata de zi cu zi.

Preventia naturala ar trebui sa devina un obicei al zilelor noastre datorita multor situatii de degradare la nivel celular, psihic, poluare, etc..

Pentru oferte, promotii sau alte detalii legate de produse contactati-ne telefonic

Afișez toate cele 3 rezultate